Így marad sokáig fiatal az arcbőröd! - Aromax Illóolaj Webáruház

Így marad sokáig fiatal az arcbőröd!

Huszonévesen még nem gondolunk arra, hogy néhány év múlva mekkora küzdelem lesz reggelente a tükörbe nézni. Sajnos, ahogy telnek az évek, úgy a bőrünk is egyre inkább problémás lesz. Ami oda vezethet, hogy elveszítjük a sugárzó megjelenésünket. Úgyhogy vigyázz, a fiatalság tündöklő tekintete gyorsan szertefoszlik, ha nem kezdesz el foglalkozni az arcápolással időben.

Ahhoz, hogy sokáig megőrizzük a bőrünk szépségét a következőkre lesz szükség:

Nagyon figyelj az összetevőkre! Lehet olcsóbb vagy drágább termékről beszélni, az összetevők mindkét esetben károsak lehetnek, hacsak nem olyan termékek között válogatsz, melyek garantálják a természetes összetevőket. Nem is gondolnád, ez mennyire fontos, hiszen a natúr termékek sokkal kíméletesebben ápolnak és hosszú távú használatuk mellett sem juttatsz egészségkárosító anyagokat a szervezetedbe.

Az arctisztítás az első lépés! Elmaradhatatlan, hogy megtisztítsd az arcodat a napközben rárakódott szennyeződésektől és a sminktől. Ehhez a legjobb választás az Aromax micellás lemosó, mely annyira kíméletesen tisztít, hogy nem kell félned, hogy irritálni fogja a bőrödet. A micellák magába zárják a szennyeződéseket, így a bőröd fel tud lélegezni.

Nappali ápolás! Napközben rengeteg környezeti hatás éri a bőrödet. Az UV-sugárzás, a szeles idő és a téli fagyos napok mind-mind hatással lesznek a bőröd szépségére. Pont ezért kell felkészültnek lenned és úgy elindulnod otthonról, hogy előtte gondoskodsz az arcod védelméről, mégpedig egy szuper Botanica arckrémmel.

Éjszakai ápolás! Azért fontos, hogy elalvás előtt is használj arckrémet, mert éjszaka a legfogékonyabb a bőr, a hasznos anyagok elraktározására. Ekkor szinte újjáélednek a szövetek és az olyan szuper összetevők, mint az éjszakai Botanica arckrémben található szőlőmagolaj és homoktövis kivonat, kisimult, rugalmas és feszesebb arcbőrt eredményezhetnek.

A szemkörnyék egy külön pont! A szem körüli ráncok jelennek meg a leggyorsabban, így ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor fokozottabb figyelmet kell fordítanod ennek a területnek az ápolására. Speciálisan a szem környékének ápolására kifejlesztett Botanica szemkörnyékápoló krém, mandulaolajjal és shea vajjal éri el, hogy elhalványodjanak a szarkalábak. Ráadásul a megjelenésedet nagyban befolyásoló, szem alatti táskákra és karikákra is jótékony hatással van.

Ami még segíti az arcbőr ragyogását:

Ha sok-sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz

Ha felhagysz a káros szenvedélyekkel (alkohol, cigaretta)

Ha kevesebb cukrot eszel

Ha heti 1x arcpakolással töltődsz fel

Ha a fenti pontokra odafigyelsz és rendszeresíted a mindennapjaidba az arcápolás legfontosabb pontjait, akkor jó eséllyel évek múlva is letagadhatod a korodat, és mindig mosolygó tekintet fogad a tükörbe nézve.

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Select your currency
HUF Magyar forint