Ünnepi ötletek, szuper akciók! - Aromax Illóolaj Webáruház

Ünnepi ötletek, szuper akciók!

Még keresed a tökéletes ajándékot? Vagy az ünnepi hangulatot szeretnéd valamivel feldobni?

Az Aromax segít felkészülni az ünnepekre is!

Rengeteg akcióval, és szuper termékekkel várunk Téged novemberben az Aromax webshopban! Válogass a jótékony hatású, prémium olajok között, melyek  csodálatosan fognak mutatni a karácsonyfa alatt, vagy fokozd a készülődés hangulatát karácsonyi illóolaj keverékeinkkel!

A természetes szépségápolás jegyében

Ne felejtsd el magadat is megajándékozni! Nézz körül a natúrkozmetikumok között is, hiszen te is megérdemelsz ennyi kényeztetést!

Ne hagyd ki Zöld Szerda akcióinkat!

10-25-50-70 %-os kedvezményekkel várunk november 27-én az Aromax webshopban!

Ötletek az ünnepi kosárhoz

A karácsonyi hangulathoz – Téli tea illóolaj keverék!

A Téli tea illóolaj keverék az édes citrusok illatával, és egy kis fűszeres csavarral hoz melegséget otthonodba, és édesíti meg a téli hétköznapokat. A benne található Bergamott nyugtató hatású, kiváló szorongás és álmatlanság ellen. A Kubeba kellemes citrusos illata mellett remek stresszűző is. A Fahéj antibakteriális tulajdonságával járul hozzá a keverék jótékony hatásaihoz. A Grapefruit illóolaj friss, üde illata mellett szintén antibakteriális hatású is. Ezt a keveréket Neked ajánljuk, ha szereted az édes, citrusos illatokat!

Neked – Vörösáfonya Őssejt Szérum Hyaluronnal!

A szérum olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a vörösáfonya őssejt, mely jótékony hatást gyakorol a napozás során, a bőrt érő UV-károsodások okozta bőröregedés tüneteire. Csökkenti a ráncokat és foltokat.

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Select your currency
HUF Magyar forint