Őszi Glamour napok az Aromax webshopban - Aromax Illóolaj Webáruház

Őszi Glamour napok az Aromax webshopban

Te is készülsz már a Glamour napokra? Szuper hírünk van! Az Aromax webshopban idén ősszel is 25% kedvezménnyel várunk – minden Aromax termékre – a Glamour napok keretein belül!

Készen állsz az őszi megújulásra?

A hideg téli időszak előtt mindenki megérdemel egy kis felüdülést! Jutalmazd meg magad Te is, csodás Aromax termékekkel! Webshopunkban mindent megtalálsz, ami a teljes feltöltődéshez, testi, és lelki megújuláshoz szükséges. Válogass az Aromax natúrkozmetikumok között, vagy szerezz be mindent, ami az aromaterápiához kell! Akár magadat szeretnéd kicsit kényeztetni, akár a tökéletes ajándékot keresed, nálunk biztosan megtalálod a maximális kikapcsolódást nyújtó én-idő, vagy a természetes szépségápolás hozzád illő kellékeit.

A kupon csak a webshopunkban váltható be, 2019. október 10. és 13. között!


25% kedvezmény minden Aromax termékre! A kupon csak a www.teszt.aromax.hu webshopban váltható be, kizárólag a tavaszi Glamour napok akciós időszakában: 2019.október 10-e és 13-a között.

A kupon egy alkalommal történő vásárlásra, a számla végösszegéből egyszeri 25% kedvezmény beváltására jogosít fel. Más akciókkal és kedvezményekkel össze nem vonható. A kupon a szállítási költségre nem érvényes.

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban! Megtalálható a GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban.

Ízelítő vásárlóink kedvenc termékeiből

Ne késlekedj! Nézd ki előre, a Te kedvenc Aromax termékeidet, amik segítenek majd, hogy könnyebben vedd az akadályokat a hosszú, téli hónapokban! Irány a webshop! >>

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Select your currency
HUF Magyar forint